Boek nu en kom volledig tot rust!

De Wellness & Spa

Wij heten u van harte welkom in onze privé wellness & spa. Bij ons kunt u volledig tot rust komen. Neem een duik in ons verwarmde zwembad of ontspan in de ruime whirlpool met massagejets. Voel je weer herboren na enkele minuten in onze massagestoel gezeten te hebben of neem plaats in de sauna. Kortom, wij beschikken over alle faciliteiten om ‘herboren’ te worden. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van eet- en drankservices, middels een afgesloten serveerkamer bent u ten alle tijden verzekerd van 100% privacy.

%

TOTALE PRIVACY

Onze Faciliteiten

Boek nu en kom volledig tot rust

Enkele Impressies

Bekijk hieronder enkele impressies van onze privé Wellness & Spa.
100% gegarandeerde privacy om volledig tot rust te komen.

Zij gingen u voor

Bekijk hieronder enkele recensies van onze gasten van onze privé Wellness & Spa.
Voor meer actuele recensies van onze gasten verwijzen wij u graag naar onze Google Bedrijfsprofiel.

Nour Larache

Als ik meer sterren mocht en kon geven had ik het gedaan. Verre weg meer dan 5 sterren waard, deze onderneming en de de gastheer en vrouw Peter en Annette. Te weinig woorden om te kunnen beschrijven hoe BLIJ en tevreden we waren met alles tot in de kleinste puntjes en details. Heerlijke arrangement gehad met overnachting. Toppertjes!! Ik/wij komen zeker nog vaker terug. Super bedankt voor alles. Liefs Nora.

Jasmine

We zijn er gisteren voor het eerst geweest en we zijn heel blij! We zijn ons volgende bezoek al aan het plannen en eventueel met een overnachting. De 3 uur gingen zo snel voorbij. Alleen al de massagestoel was het verblijf waard. De verse wafels waren een beetje een verrassing. Zeer attent. Bedankt. De badhanddoeken roken zo lekker! De minibar laat niets te wensen over. Het zwembad is zelfs genoeg voor een paar kleine baantjes. Sauna en whirlpool top alles. Dank u dank u! We voelen ons echt pasgeborenen. We adverteren en komen zeker terug!!!

Joyce Wehrens

Wat een prachtige wellness. Aan alles is gedacht. Veel aandacht voor detail. Nu was alles prachtig versierd in kerstsfeer.Lees meer...

Boek nu en kom volledig tot rust!