Boek nu en kom volledig tot rust!

Arrangementen

Bekijk hieronder ons ruime aanbod aan arrangementen.
Wij hebben onze Arrangementen gecategoriseerd om het gemakkelijk en overzichtelijk te houden.

Romantisch Arrangementen

Romantisch Arrangement 'Red Roses'

15,00

De Wellnes is aangekleed met de nadruk op de kleur rood  van de liefde . Bos rode rozen – rode kaarsen-hartjesballonnen , zelfs de baddoeken passen we aan in kleur rood . Bij aankomst zorgen we voor een kleine lekkernij .

Romantisch Arrangement Red Roses Prosecco

25,00

De Wellnes is aangekleed met de nadruk op de kleur rood  van de liefde . Bos rode rozen – rode kaarsen-hartjesballonnen , zelfs de baddoeken passen we aan in kleur rood . Bij aankomst zorgen we voor een kleine lekkernij , en een heerlijke gekoelde fles Prosecco  U kunt ook een fles Sekt bestellen zonder alcohol , gewoon voor de gezellige bubbels.

Verjaardag Arrangementen

Verjaardag Arrangement

15,00

De Wellness wordt in een feestelijk sfeer gebracht , versierd met ballonnen in de kleur goud zwart Bij aankomst zorgen we voor een kleine lekkernij.

Verjaardag Arrangement Prosecco

25,00

De Wellness wordt in een feestelijk sfeer gebracht , versierd met ballonnen in de kleur goud zwart Bij aankomst zorgen we voor een kleine lekkernij en een heerlijke gekoelde fles Prosecco .U kunt ook een fles Sekt bestellen zonder alcohol , gewoon voor de gezellige bubbels.

Huwelijks Arrangementen

‘Bride To Be’ Arrangement

35,00

Een vrijgezellenmiddag voor de dames, ook bij dit arrangement wordt de ruimte weer in een passende stijl aangekleed, hierbij mag natuurlijk de Bride To Be badjas niet ontbreken de rosé versiering zorgt voor de rest en ook hier horen de bubbels erbij Dit is te boeken vanaf 4 personen tot max 8 personen. Voor eventuele wensen dient u ons te contacteren per e-mail.

Honymoon Arrangement

55,00

Bij dit arrangement wordt alles aangepast we creëren een sfeer wat je voor een huwelijk mag verwachten. Witte rozen tule duifjes kransen kaarsen, de badjassen en handdoeken worden aangepast en natuurlijk de bubbels om nog heerlijk na te toasten. Wilt u Uw huwelijksnacht bij ons meemaken dan verzoeken we U altijd van tevoren contact met ons op te nemen via mail Pure Relax zodat we nog eventuele wensen met U kunnen doorspreken. We zullen er alles aan doen om u en Uw geliefde een onvergetelijke huwelijksnacht te laten beleven.

Just Married Arrangement

35,00

Dit arrangement is bedoeld voor pasgetrouwde stellen, de ruimte wordt ook dan weer versierd zoals U van ons mag verwachten! En natuurlijk horen ook hier bubbels bij. Dit arrangement wordt bij ons vaak geboekt als extra op de boeking als huwelijksgeschenk. Wij kunnen Uw voucher ook feestelijk inpakken zodat het een bijzonder cadeau wordt. Hiervoor dient U contact met ons op te nemen per e-mail info@prws.nl

Boek nu en kom volledig tot rust!